Disclaimer

R. Mennega, hierna te noemen RM-Style, verleent jou hierbij toegang tot www.rm-style.nl (“de Website”) en nodigt je uit het aangebodene te kopen.
RM-Style behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover een mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

RM-Style spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van RM-Style.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met RM-Style. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan RM-Style nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij RM-Style.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder toestemming van RM-Style, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Voorraad

RM-Style is niet gekoppeld aan een voorraadsysteem. Zodra je een bestelling plaatst, wordt er direct gekeken of het product dat je besteld hebt ook voorradig is, en in de meeste gevallen is dat zo. Het kan voorkomen dat een product niet direct leverbaar is. In dat geval ontvang je bericht over de verwachte levertijd. Wil je zeker zijn dat het product dat je wilt bestellen ook op voorraad is, bel dan even voordat je bestelt.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

© 2012 - 2021 RM-Style | sitemap | rss