Let op: door enorme drukte bij de pakketdiensten kan het voorkomen dat jouw bestelling later bezorgd wordt dan je gewend bent!

Levertijden en verzendkosten
Wanneer je bestelling voor 18:00 uur op een werkdag is geplaatst, versturen wij je pakket de eerstvolgende werkdag. Dit houdt in dat je in de meeste gevallen je bestelling binnen 2 werkdagen al in ontvangst kunt nemen. Voor bestellingen die door de brievenbus passen geldt ook voor 18.00 uur besteld, de volgende werkdag verstuurd.

Wij hebben niet alle producten direct uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat je bestelling eerder en soms later bezorgd wordt. Wij streven naar een levertijd van 1-3 werkdagen, tenzij anders aangegeven. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je bestelling, nemen wij contact met je op.

De producten van LangYarns en WOOLADDICTS hebben een afwijkende levertijd in verband met verzending vanuit Zwitserland.

 

Pre-order
Wij versturen pre-orders alleen als je bestelling compleet is. Dit houd in, dat als je meer producten bijbesteld hebt, we deze producten met je pre-order meesturen. Wij vermelden altijd duidelijk bij het product of het product om een pre-order gaat. Wil je de bijbestelde producten eerder ontvangen? Maak dan voor de pre-order een aparte bestelling aan.

 

Verzendkosten
Wij versturen alle pakketten en brievenbuspost met PostNL en hanteren de volgende verzendkosten;

Nederland
Voor bezorging in Nederland rekenen wij €3,50 verzend- en verpakkingskosten voor een brievenbuspakket en € 5,50 verzend- en verpakkingskostenvoor een pakket. Bij bestellingen boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten. Dit tarief geldt voor zowel pakketpost als brievenbuspost.

België
Voor bezorging in België rekenen wij €9,00 verzend- en verpakkingskosten voor een pakket. Bij bestellingen boven de €75,- rekenen wij geen verzendkosten. Dit tarief geldt voor alle pakketpost.

Duitsland
Voor bezorging in Duitsland rekenen wij €9,25 verzend- en verpakkingskosten voor een pakket.

 

Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kun je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact op, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.

Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 6,75 pakket) (€ 3,95 brievenbuspakje).

De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen €3,80 + de retourkosten. Wil je de bestelling laten annuleren, dan is dat ook mogelijk. De retourkosten worden dan in mindering gebracht op het door jou te ontvangen bedrag.

Heb je vragen over een product? Neem contact met ons op via info@rm-style.nl of het contactformulier. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.

© 2012 - 2021 RM-Style | sitemap | rss