Retouren (herroepen)                                                                                                                                  Retourformulier

Informatie betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht (niet goed? Geld terug!)

Het herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen. Boeken en tijdschriften vallen buiten het herroepingsrecht.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit hebt gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen. Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop jij of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij je het modelformulier te gebruiken. Het modelformulier kunt u bovenaan deze pagina downloaden. Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
Nadat je gebruik hebt gemaakt van het herroepingsrecht ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 3,80 zullen bedragen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of per email: info@rm-style.nl

 

© 2012 - 2021 RM-Style | sitemap | rss